blanda alla ingredienser och låt jäsa ca 30-40 min
knådda degen smidig och dela i 6 bitar och rulla till limpor
låt jäsa på plåt under en bakduk i ca 30 min grädda sedan i 175 grader i nedre delen av ugnen i ca 30-40 min
pensla med vatten när dom är klara låt svalna under en bakduk
Vilka kanon limpor det blev.. Alla tyckte dom var kanon god.
Mvh Lena
Queenie5 november 2007
Men exakt hur gör man, ska det jäsa i så fall hur länge. Saknar en lite utförligare beskrivning ...
allimaca8 februari 2008
Dessa limpor är verkligen kanon. Har bakat dom i många år. Barnens absoluta favorit. Tog även med en limpa till jobbet. Så efter det är receptet väl av kopierat. Sonen kallar det mammas tuttar (!) för att jag gör limporna runda.
maithab13 augusti 2008
mmmm. Väldigt likt ett bröd jag brukar baka och som hela famljen tycker om. Det är det bruna sockret i kombination med rågsikt tror jag som gör susen!
Vilka kanon limpor det blev.. Alla tyckte dom var kanon god. Mvh Lena
Men exakt hur gör man, ska det jäsa i så fall hur länge. Saknar en lite utförligare beskrivning ...
Dessa limpor är verkligen kanon. Har bakat dom i många år. Barnens absoluta favorit. Tog även med en limpa till jobbet. Så efter det är receptet väl av kopierat. Sonen kallar det mammas tuttar (!) för att jag gör limporna runda.
mmmm. Väldigt likt ett bröd jag brukar baka och som hela famljen tycker om. Det är det bruna sockret i kombination med rågsikt tror jag som gör susen!