Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mammas mariekexmuffin

 
Skriv ut

Dessa är jättegoda utan florsockret på.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ihop alla ingredienser. Bästa sättet att krossa mariekexen är att ha i dem i en större påse och ta fram kaveln och kavla dem tills lämplig form. Ha i smeten i muffinsformar och grädda i 200 grader tills de har fått fin färg. Ca 8-12 minuter
  2. Garnera med glasyr gjord på: 2 dl florsocker 1-2 msk vatten Några droppar citron eller ättika

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.