Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mammas och morfars budapestgryta

 
  • Serverar: 5 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

När jag var liten lagade min far och jag mycket mat ihop, det här var en av rätterna. Barnen har döpt grytan. Jag har lagt till ingredienser efter dagens smak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan. Skala och klyfta löken, skala och skär morötterna i bitar. Skölj och kärna ur paprikan.
  2. Fräs grönsakerna i oljan. Strö över kumminoch paprika, tillsätt köttbuljong, krossade tomater, salt och peppar.
  3. Låt koka 15 min, skär korven i bitar, lägg i grytan och låt koka 10 min, blanda ner pastan i grytan och servera med bondbröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.