Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mammas Punsch-russin-glass

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

En dessert någons mamma gjorde till fina fester. Förberedelsetid är 2 dagar, men tillagningstid 15 minuter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg russin och punsch tillsammans i en burk med lock. Låt gärna stå 2 dygn.
  2. Skär glassen i små bitar och lägg i bunke.
  3. Hacka choklad och mandel.
  4. Blanda allt väl men låt inte glassen smälta!
  5. Häll blandningen i formen och frys minst 4 timmar.
  6. Inför servering; stjälp upp glassen på fint fat, vispa grädden och häll i hålet i mitten. Garnera med färska bär om ni vill.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.