Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mammas rice crisp tårta

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 1 timme 20 minuter
Skriv ut

Sagolik god och väldigt lätt att göra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Botten: Vispa äggvitorna, rör sen ner strösocker och rice crisp. Gräddas i långpanna med bakplåtspapper, pensla papperet med flytande becel innan gräddningen. Ta bort papperet efteråt. Botten delas på två. Gräddas i 125 grader ca 80 minuter. Fyllningen: Sjuds till en tjock kräm, ta bort från plattan och rör ner smöret med elvisp lite i taget, skär sig lätt. Bred fyllningen över ena bottenhalvan, lägg på den andra halvan.
  2. Bred vispad grädde och ha bär ovanpå. Jag brukar ha frysta Hallon men färska är godast. En burk med mandariner är oxå gott på som omväxling.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • sommarosol 17 januari 2009

    kanongod!!!

  • Irene_DA 6 oktober 2009

    Jag blev bjuden på två olika alternativ till fruktdekor. Druvor, jordgubbar och kiwi, druvor .. jättegott. Det rekomenderades att man skulle frysa marängbottnarna så att dom blev lite "sega" ...

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.