Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mammas Snabba fisk

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Snabbt, enkelt, lika god om man gör den "smala" varianten som den "lyxiga".

Ingredienser

Instruktioner

Koka upp vatten, buljongtärning och kryddgrönt och den hackade gula löken. Lägg i fiskfiléerna och låt dem koka på svag värme under lock tills filéerna är vita ca 5-6 min. Lyft upp filéerna med hålslev och red buljongen med grädde och ev. lite mjöl. Lägg i fisken igen och låt dem bli varma. Smaka av med lite salt och peppar, samt ev. fond. Strö över lite kryddgrönt som garnering. Man kan ev. sila buljongen först om man inte vill ha med löken och de kryddgröna. Serveras med potatis och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.