Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mammas snickers

 
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

Den bästa snickersvariant jag smakat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ihop jordnötssmör, kokosflingor, sirap och socker i en kastrull under upphettning. Vänd ner de puffade riskornen och bred ut massan i en form som är ca 20x30 cm. Ställ kallt ett tag.
  2. Smält chokladen i ett vattenbad eller i mikron. Bred över chokladen. Gör gärna ett mönster i chokladen med en gaffel. Ställ kallt och skär i lagom stora bitar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.