Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mammas Strassburgare

 
  • Serverar: 50 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Enkla men goda!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop ingredienserna till en deg, gör rullar (förslagsvis 2 stycken) som du rullar i pärlsocker. Skär sedan skivor c:a 1 cm tjocka. Lägg på plåten och grädda. När kakorna har svalnat kan de garneras med florsocker. Grädda 175 - 200 gr, c:a 15 min.
  2. Lycka till!!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.