Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

mammas torsklåda

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Denna gjorde min mamma ofta. Jag tycker den är jättegod med kokt potatis till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smörj en ungssäker form. Skölj och strimla purjolöken, täck sedan hela botten med purjolök. Lägg ut torsken över purjolöken.
  2. Skiva tomaterna i ca ½ cm tjock skivor och täck fisken. Koka ihop redningen smaka av den med salt och peppar, häll sedan hela redningen över fisken och grönsakerna i formen.
  3. Grädda i 175 grader i nedre delen av ugnen, 35-40 min. Börjar den att brännas på ovansidan så lägg över lite folie. Servera med kokt potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.