Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

mammsens special fisk

 
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Det är mina barn som har döpt den till det, mina egna recept kommer nästan alltid till när jag har glömt att köpa någonting, då får man improvisera och använda det man har i skafferiet.

Ingredienser

Instruktioner

Riv gurka grovt,låt rinna av några minuter i ett durkslag. Skala och hacka lök. Fräs gurka och lök i några minuter. Lägg gurkan i en skål och rör i matyoghurt, salt och peppar. Lägg fisken halvtinad, skuren i skivor, i en ugnsfast form. Bred röran över fisken. Tillaga i ugn 225 grader i ca 20 min. Servera pasta och tomat till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.