Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mandarinsallad med nejlikor

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Gott till stekt fläskkött och skinka.

Ingredienser

Instruktioner

Skala frukterna. Lägg dem i en skål. Koka socker och vatten tillsammans med nejlikorna några minuter till en lag. Låt den svalna till rumstemperatur. Häll lagen över frukten och täck skålen. Låt stå svalt till nästa dag. Variation: Apelsiner, skurna i tunna skivor kan ochså användas. Häll den varma såsen på apelsinskivorna så behöver salladen bara dra en kort stund innan den serveras.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.