Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

mandel- och fikonbollar

 
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Julgodis behöver inte vara onyttigt. detfinns bra fettsyror i mandeln, fibrer i fikonen och antioxidanter i den mörka chokladen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Hacka mandeln och fikonen fint och krossa digestivekexen. 2. Smält den mörka chokladen. 3. Rör ihop allt och klicka ut i valfria former.
  2. Vill du piffa till dem lite extra så smält den övriga chokladen och stryk på godisarna.
  3. MUMS!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.