Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mandel- och nötbullar

 
Skriv ut

Goda.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smör, tillsätt mjölk och låt bli fingervarmt. Lös upp jäst i degspadet och tillsätt mjöl, salt och kardemumma. Låt jäsa 40 min under bakduk.
  2. Ta upp degen på bakbordet och baka ut den rektangel. Bred på fyllningen. Vik ihop/rulla ihop till den bullform du vill ha. Låt jäsa 25 minuter. Grädda i 10-12 min i 225 grader. Låt kallna och pudra över florsocker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.