Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mandel- och pistaschkakor

 
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

Knapriga, snabbgjorda och glutenfria kakor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Vispa ihop äggulor och florsocker vitt och pösigt. Rör ner mandelmjöl och pistaschnötter, lite i sänder. Kavla ut degen till en platta ca 5 mm tjock på ett bakplåtspapper. Stansa ut kakor med en pepparkaksform.
  3. Grädda mitt i ugnen i ca 8 minuter. Låt svalna på galler.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.