Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mandelbakad Fiskfilé

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lättlagat, nyttigt och supergott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Lägg fisken i en smörad ugnsfast form. Salta och peppra fisken.
  2. Blanda smöret med senapen, citronsaften, ströbrödet och krossade mandelspån. Bred blandningen över fisken.
  3. Stek i ugnen ca 10 minuter.
  4. Servera med dillslungad kokt potatis.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • snuttan66 27 mars 2008

    Den var inte god

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.