Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 5 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Alla barns favoritfisk? Laga den med ej utrotningshotad vit fisk som tex sej eller hoki.

Ingredienser

Instruktioner

1. Sätt ugnen på 225°C. Skala och koka potatisen. 2. Lägg fisken i en smord ugnssäker form, krydda med salt och peppar. 3. Blanda flytande margarin, mjölk, ströbröd och smulade mandelspån. Fördela blandningen över fisken, strö de hela mandelspånen över. 4. Smörj formen. Sätt in fisken och stek den i ca 25 minuter, eller tills den fått fin färg. 5. Koka haricot verts. Servera med kokt potatis och bönorna.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • martincarola 2 oktober 2008

    Det står 1 1/2 dl milda mat med ingredienserna, vad ska den vara till?

  • martincarola 3 oktober 2008

    Supergott tyckte hela familjen

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.