Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mandelfisk i ugn med bönor och chunky salsa.

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Nuförtiden finns det styckfrysta bitar av torskrygg i frysdisken. Chunky salsa är en tomatbaserad sås som innerhåller hela bitar av tomat, jalapeno, chili och lök.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Böra med att sätta ugnen på 200 grader.
  2. Lägg de fyra tinade fiskbitarna i en ugnsform. Skölj och skiva purjolöken och skala och skiva morötterna och strö runt om fiskbitarna. Ringla oljan över grönsakerna och strö över en nypa salt och dra ett par varv med pepparkvarnen.
  3. Spola och låt börnorna rinna av. Blanda de vita med de svarta i en bunke. Häll på chunky salsa och blanda runt. Häll blandningen över fisk och grönsaker och sätt in i ugnen i ca 15-20 min.
  4. Servera med grovhackad mandel på toppen.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • mirandamalm 29 juni 2013

    Blandade bönorna och hade dem kalla bredvid, bara fisken, grönsakerna och salsan i ugnen mao. Strålande god och snabb vardagsrätt. Som dessutom är näringsriktig och mättande. Tack.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.