Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mandelfisk med hummersås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fisk med ett täcke av mandel steks tillsammans i ugnen med potatisklyftor. Till det en jättegod hummersås.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Dela fisken i portionsbitar och lägg dem på ett ugnssäkert fat. Blanda smör och mandel, bred det över fisken. Lägg potatisklyftor runtomkring. Salta och peppra. Stek alltsammans i ugnen ca 20 minuter tills potatisen är mjuk och fisken är genomstekt.
  2. Under tiden, låt sparrisen få ett uppkok i saltat vatten.
  3. Koka upp vatten, fond, crème fraiche och vetemjöl under omrörning. Sjud såsen 5 minuter. Salta och peppra. Servera fisken med ugnsstekt potatis, hummersåsen, sparris och en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.