Börja med potatismoset. Koka potatisen. Häll av vattnet och rör ner mjölk, olivolja, parmesan, salt och peppar. Mosa med en potatisstöt eller elvisp.
Gör under tiden i ordning fisken. Lägg den tinade fisken i en smord ugnsfast form. Blanda mandel, rosmarin och salt. Bred blandningen över fisken. Stek i 200 grader i 10-15 minuter.
Servera fisk och mos tillsammans med blandad sallad, cocktailtomater, gurka och grönsaksblandning. Grönsaksblandningen tinas enklast genom att man sköljer den i ett durkslag i lite varmt vatten.
Det här var mycket gott, för att vara ett smalrecept. Vi skippade dom frysta grönsakerna - jag är inte så förtjust i sådana, skivade lite purjo i salladen istället.
Det här var mycket gott, för att vara ett smalrecept. Vi skippade dom frysta grönsakerna - jag är inte så förtjust i sådana, skivade lite purjo i salladen istället.