Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mandelfisk med italienskt potatismos

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

486 kcal/person

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med potatismoset. Koka potatisen. Häll av vattnet och rör ner mjölk, olivolja, parmesan, salt och peppar. Mosa med en potatisstöt eller elvisp.
  2. Gör under tiden i ordning fisken. Lägg den tinade fisken i en smord ugnsfast form. Blanda mandel, rosmarin och salt. Bred blandningen över fisken. Stek i 200 grader i 10-15 minuter.
  3. Servera fisk och mos tillsammans med blandad sallad, cocktailtomater, gurka och grönsaksblandning. Grönsaksblandningen tinas enklast genom att man sköljer den i ett durkslag i lite varmt vatten.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Maahl 8 januari 2009

    Det här var mycket gott, för att vara ett smalrecept. Vi skippade dom frysta grönsakerna - jag är inte så förtjust i sådana, skivade lite purjo i salladen istället.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.