Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mandelfromage med jordgubbsås

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 6 timmar
Skriv ut

Underbart gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skålla mandeln och smula den väl. Lägg gelatin i kallt vatten. Vispa gulor och socker pösigt. Krama ur gelatinet, smält det i kastrull på svag värme och blanda ner det i äggsmeten. Vispa grädden och vitorna var för sig till hårt skum. Blanda ner först grädden sedan vitorna i mandelsmeten, som hälls i vattensköljd och sockrad form att stelna i minst 6 timmar.
  2. Strö över rostad flagad mandel. Tina jordgubbarna och mosa dem och servera dem till fromagen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.