Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mandelkaka

 
  • Serverar: 8-10 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Glutenfri, mjölkfri och utan vitt socker!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt på ugnen på 175 grader.
  2. Smörj en form med löstagbar kant med ekologisk kokosolja.
  3. Riv potatisen. Häll av och skölj kikärtorna.
  4. Mixa kikärtorna och ekologisk kokosolja till ett fint mos.
  5. Vispa ägg, socker och vaniljpulver, tillsätt potatis, kikärtsmos, limeskal och limejuice.
  6. Blanda mandelmjöl och bakpulver, och tillsätt i smeten.
  7. Häll smeten i formen och grädda längst ned i ugnen i 30 min. Garnera gärna med färska bär.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.