Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mandelkakor

 
  • Serverar: 25 portioner
Skriv ut

Saftiga mandelkakor som blir extra fina med hackade pistagenötter på toppen.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 175°. Mal mandeln eller finhacka den i en matberedare. Blanda med strösocker, vaniljsocker och äggvita. Tillsätt citronsaft. Spritsa eller klicka ut smeten glest på en plåt med bakplåtspapper. Strö över pistagenötter och grädda i mitten av ugnen 10-12 min. Låt svalna på galler.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.