Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mandelkonfekt med apelsin

 
  • Serverar: 2-4 portioner
Skriv ut

Väldigt goda och går snabbt att tillaga.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gör en form av aluminiumfolie 20x20 cm och smörj den med lite olja. Blanda grädden, socker och smör i en skål med höga kanter, ej metall. Mikra på högsta effekt utan lock ca 5-6 minuter.
  2. Rosta under tiden mandeln i torr, het stekpanna under omrörning. Bryt chokladen i bitar och låt den smälta i gräddblandningen. Tillaga ca 1 minut på full effekt i mikron.
  3. Rör i mandeln och apelsinskalet. Häll smeten i formen. Låt den stelna i kylskåpet några timmar.
  4. Skär i bitar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.