Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mandelkremle-fiskgratäng

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Godaste fiskgratäng jag komponerat ihop någonsin, denna mandelsmakande svamp i kombination med fisken blir en otroligt angenäm smakupplevelse..

Ingredienser

Instruktioner

  1. Förväll svampen, slå på grädde, red av med idealmjöl så att du får en stuvning och krydda med en nypa vitpeppar.
  2. Lägg torsken i en ungsform och salta, bred ut svampstuvningen över och runt fisken.
  3. Lägg på ett lager mild riven ost över det hela och ställ in i ugn uppvärmd till 200 grader, låt stå tills osten blivit gyllenbrun ca 15-20 minuter.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.