Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mandelpaj med hallon

 
  • Serverar: 5-6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Förföriskt gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Riv mandelmassan grovt direkt i mjölet. Finfördela margarinet i blandningen och tillsätt äggulan. Arbeta snabbt ihop en smidig deg som får vila kallt minst en timme.
  2. Tryck ut degen i en lätt smord pajform ca 23 cm i diameter. Grädda i 175 grader ca 20 minuter Låt kallna Laga till vaniljkrämen efter recept på förpackningen Blanda den kalla krämen med hårt vispad grädde och smaksätt gärna med lite extra vaniljsocker Bred ut vaniljkrämen i formen och läg tätt med hallon på.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.