Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mandelparfait

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mmmmmmm!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa äggulor och florsocker pösigt. Riv mandelmassan fint och blanda ner i äggkrämen. Vispa grädden tjock och rör ner i krämen. Häll smeten i en form och frys ca 4 timmar.
  2. Tina parfaiten ca 1 timme i kylskåp före servering. Doppa formen ett ögonblick i hett vatten och stjälp upp på ett fat.
  3. Servera med björnbär. Garnera med färsk mynta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.