Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mandelpotatis- och romansallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Helt klart en favorit till grillat!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och koka potatisen på svag värme ca 12 minuter. Dra kastrullen från värmen och låt stå någon minut innan vattnet hälls av.
  2. Skär sallaten i tre cm breda strimlor. Skala och skär löken i tunna klyftor.
  3. Blanda olja, vinäger, salt och peppar. Skiva potatisen och häll över vinägretten. Blanda potatisen med sallaten i en skål. Garnera med mangoldskott.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.