Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mandelpotatisplättar med laxcréme

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Plättarna kan göras i förväg och sedan värmas i 175 grader, ca 5 minuter

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och finriv potatisen på rivjärn. Koka upp mjölken.Blanda alla ingredienser till plättsmeten.
  2. Grädda små tunna plättar i smör i plättlagg eller stekpanna i medelstark värme.
  3. Blanda alla ingredienser till laxcrémen.
  4. Servera de ljumma plättarna men en sked laxcréme, och garnera med några gräsköksstrån.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.