Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mandelpotatissoppa med forellrom och gräslök

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Passar bra till buffébordet, god både varm som kall.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tärna potatis, skala och hacka lök och vitlök. Fräs allt i smör utan att det tar färg.
  2. Häll på buljongen och koka soppan på svag värme i 20 minuter. Mixa slätt med stavmixer. Späd med grädde och mjölk till lagom konsistens. Salta och peppra.
  3. Häll upp i små koppar, toppa med lite tryffelolja och garnera med rom och gräslök.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.