Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mandeltårta med smörtryffel

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Enkel att göra och blir mycket god!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda allt till botten. Smörj och mjöla en form med löstagbar kant. Grädda i 175 grader ca 25 min. Prova med sticka! Låt svalna och lossa kanten och botten.
  2. Gör under tiden tryffeln. Smält smöret och chokladen långsamt. Låt svalna och rör till bredbar konsistens. Bred tryffeln över den kalla bottnen och garnera med rostade mandelspån, ca 100 g

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.