Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mandeltorsk

(4 kommentarer)  
Skriv ut

En klassiker på bordet.

Ingredienser

Instruktioner

Lägg fisken i smord ugnsform. Krydda med salt och peppar. Droppa citron över. Hacka löken och fräs den i smör. Blanda lök, ströbröd, mandel och persilja. Tillsätt grädden och smaksätt med salt och citronpeppar. Bred massan över fisken och gratinera i 175 - 200° ca 30 min. Servera med kokt potatis och skirat smör.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • Tine 19 januari 2010

    Du är en hejare på mat du :). Jag gjorde din Mandeltorsk till i morgon, efter att jag gjort den lyckade Korv à-la Forsell. Och det ångrar jag då inte (Supergod). :) Tack en en gång för ett topp recept ! Tine

  • boz1965 19 januari 2010

    Kul när folk gillar det man gör. :) Tack så mycket för det fina omdömet!

  • MrsG 26 januari 2010

    Gjorde denna torsken idag. Min amerikanske man tyckte att det var något av det godaste han ätit och jag gillade den stenskarpt också. Gjorde potatismos till som jag spritsade runt fisken, så det blev fiskgratäng. Men sten gott!!!! Tack för ett kanon recept!!!!

  • Okänd 23 april 2010

    Jag ändrade ingenting i receptet, behövdes inte. Gott ändå. 4 poäng.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.