Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mango chutneygryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Bryn köttet väl i mjölkfritt margarin. Salta och peppra. Tag upp köttet från grytan och ställ det åt sidan. Ansa rotfrukterna och skär dem i bitar. Bryn allt i mjölkfritt margarin. Häll på vatten och buljongtärning (mjölk- och sojaproteinfri). Låt koka ca 10 minuter. Ansa svamp och purjolök. Lägg i kött, svamp och purjolök och låt puttra 10-15 minuter till. Fördela slutligen knaperstekt bacon över grytan och smaka av med 3-4 msk mango-chutney. Efterkrydda ev med mer salt och peppar. Serveras med ett gott brytbröd (mjölk- och sojaproteinfritt). Receptet kommer frÂn <a href="http://www.gilbertson.nu/kokbok" target="_blank">Nicklas kokbok</a>.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.