Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mango och ingefärssylt

 
Skriv ut

Läckert gul och spännande i smaken blir denna sylt

Ingredienser

Instruktioner

Lägg mango, citronsaft, apelsinskal och ingefära i en stor gryta och låt sjuda 12-15 minuter utan lock. Rör ner strösocker och koka ytterligare ca 25 minuter utan lock på svag värme. Blanda fruktpektin och socker och rör ner i sylten. Koka ytterligare 3-5 minuter. Tillsätt ev natriumbensoat i lite av sylten och rör sedan ner det i resten av sylten Häll upp på väl rengjorda burkar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.