Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mango- och paprikasalsa

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Gott till lax, men säkert även till annat.

Ingredienser

Instruktioner

Lägg den frysta mangon i en skål. Dela, kärna ur och fintärna paprikan, lägg i skålen. Blanda ner mango chutney, salt, peppar, rapsolja, limeskal/saft, koriander. Riv ingefäran fint och blanda ner i salsan. Rosta sesamfröna i en stekpanna – men passa noga för det kan gå fort att rosta. Blanda ner de varma fröna i salsan och låt allt stå.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.