Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mango och yoghurtsoppa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lyxig, smidig och god soppa. Vacker att hälla upp och servera i fina glas eller skålar

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och kärna ur mangon. Spara en halv och skär resten i bitar. Mixa mango, juice och yoghurt till en puré. Smaksätt med honung.
  2. Skär mangon som är kvar i tunna bitar. Häll upp soppan i glas eller skålar och lägg i mangobitarna.
  3. Servera ev med en klick vaniljglass.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.