Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mangocheesecake med vit choklad

 
  • Serverar: 10-12 portioner
Skriv ut

Exotiska frukter ger smak åt en len cheesecake med vit choklad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smula eller mixa kexen fint. Tillsätt smält smör och kokos och blanda till en smulig massa. Tryck ut blandningen i en form med löstagbar kant, ca 22 cm i diameter.
  2. Rör Philadelphiaost och socker slätt. Hacka chokladen fint och smält den över ett vattenbad. Blanda ner Philadelphiaostblandningen i chokladen till en jämn smet. Vispa grädden och vänd försiktigt ner den i smeten.
  3. Skär mangon i cm stora kuber och fördela dem i pajskalet. Täck med fyllningen och låt stå i kyl i ca 4 timmar.
  4. Toppa med passionsfrukt vid servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.