Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mangodessert - glutenfri

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Frusen tärnad mango blir en supergod dessert. Fruktbitarna behöver inte tinas innan de används.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 200º.
  2. Ta fram 4 portionsformar som tål ugnsvärme och lägg 1/2 dl mangotärningar i varje form. Vispa upp äggen med potatismjöl, tillsätt socker, rivet citronskal (kan uteslutas) färsk ostmassa.
  3. Lägg en dryg deciliter av smeten ovanpå frukten i formarna. Grädda i 25 minuter. Servera!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.