Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mangofromage med chokladtrippel

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En dessert som kan serveras med någon av alla de exotiska frukter som finns i fruktdisken

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt mangon tina och mixa den. Låt gelantinbladen ligga i kallt vatten i 5 minuter. Dela äggen i gulor och vitor.
  2. Vispa äggulor och socker vitt och pösigt och rör i mangon. Vispa grädden.
  3. Vispa äggvitorna till hårt skum. Ta upp gelantinbladen och smält på svag värme. Rör ner gelantinet i mangon.
  4. Blanda i grädden och vänd till sist i äggvitorna. Fördela fromagen i fyra formar och ställ dem kallt i minst 4 timmar.
  5. Stjälp upp fromagen på tallrikar och garnera med smält choklad, passionsfrukt, physalis och kumquats.
  6. Njut!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.