Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mangoglaserad kyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En mycket god kycklingrätt, man kan även använda glaseringen till kycklingfilé och fläskfilé, det blir lika gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina kycklingen.
  2. Koka upp vatten och buljongtärningar. Lägg i kycklingdelarna och sjud under lock tills de precis är genomkokta, ca 15 minuter. Låt svalna i buljongen.
  3. Blanda ingredienserna till glazen.
  4. Lyft upp kycklingen ur buljongen och grilla eller stek försiktigt tills den är genomvarm, pensla med glazen under tiden.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.