Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mangolassi

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En klassiker som man kan få på varenda indisk restaurang.

Ingredienser

Instruktioner

Lägg samtliga ingredienser i en matberedare och mixa i 2 minuter. Häll upp i glas och servera. Lassin håller sig i kylen i upp till ett dygn.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • heididiane 15 september 2012

    Tyckte den smakade för mycket naturell yogurt, kommer nog ta mindre yogurt och mer frukt nästa gång. Kanske även prova med lite vanilj i. Annars ett bra lätt recept, får en 4 av mig :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.