Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mangoldsallad med zucchini, päron och peccorino

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Hittade det här receptet i en broschyr i mataffären och det var bara helt gudomligt. Kommer jag att göra fler gånger denna sommar!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs mangolden i 1 matsked olivolja tills den mjuknat. Lägg upp på serveringsfat och strö över ½ tesked flingsalt. Fräs zucchini och päron i 1 matsked olivolja tills även de mjuknat, cirka 3 minuter. Lägg ovanpå mangolden.
  2. Blanda en vinägrett på olivolja, vinäger, salt och peppar. Ringla vinägretten över salladen och strö över pumpakärnor, örter och ost.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.