Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mangoldsås med pasta

(1 kommentar)  
  • Tid: 12 minuter
Skriv ut

en riktig favorit!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Välj hur mycket ni tillsätter av varje vara efter egen smak.
  2. Börja med koka upp pastavattnet. Hacka lökarna, stek sedan vitöken och gullöken i olja. krydda, och häll på matlagningsgrädden, låt puttra i några minuter.
  3. en snabb och enkel maträtt som smakar kanon!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • pruppafincko 22 september 2010

    Det står inget om i receptet vad man skall göra med mangolden, och om den är färsk eller förvälld. antar att den kan användas färsk och fräsas med löken, eller?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.