Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mangomousse med mandelmüsli

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ska varvas i höga glas.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blötlägg gelatinet 5 minuter i kallt vatten. Mixa mango, juice, florsocker och limesaft till en puré. Rör ner yoghurt. Krama ur och smält gelatinet på svag värme och rör ner det i purén.
  2. Hacka mandel och choklad fint. Blanda med kokos. Varva mousse och müsli i fyra glas. Avsluta med müsli.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.