Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mangomousse med passionsfrukt

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 4 timmar
Skriv ut

Gott efterrättsrecept från Norrmejeriers Guldkorn nr 45

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela vanlijstången på längden och skrapa ur fröna. Koka upp vatten med vanlijstång, frön och strösocker i en kastrull, rör så att sockret smälter. Ta upp vaniljstången, låt lagen svalna. Lägg gelatinbladen i blöt i ca 5 minuter i kallt vatten. Skala mangon och skär loss fruktköttet. Mixa det med den avsvalnade sockerlagen. Vispa grädden. Krama ur gelatinbladen och smält dem försiktigt i citronsaften i en kastrull. Rör ner den i en tunn stråle i mangomixen. Fördela moussen i glas och låt stelna i kylen i minst 4 timmar. Dala passionsfrukten, gröp ur och blanda med tärnad mango.
  2. Servera mangomoussen toppad med frukten.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Qiara 28 oktober 2011

    Såå otroligt fräscht och gott efter en härlig middag.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.