Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mangomousse (tårtfyllning)

 
Skriv ut

En fräsch och frisk tårtfyllning.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Denna fyllning räcker till två lager tårta. Vill du ha ett annan smak på det ena laget så gör en ½ sats,
  2. Mixa mangon inlusive sockerlagen till puré. Blanda ca hälften av mangopurén med kvargen och färskosten. Blötlägg gelatinbladen, hetta upp resterande mangopuré och smält de blötlagda gelatinbladen i den. Riv citronen på ett rivjärn. Få inte med det vita. Blanda ner gelatinblandingen och citronskalet i mangofyllningen. Vispa grädden och blanda ner även den.
  3. Ställ kallt innan den skall bres på tårtan.
  4. Står den i kylen över natten så mognar smaken.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.