Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mangopaj

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

En härlig efterrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Blanda ihop degen och tryck ut den i en pajform och förbaka i 10 min mitt i ugnen.
  2. Blanda ihop ost och socker med elvisp. Rör i resterande av fyllningen och häll detta i skalet. Sänk värmen till 150 grader och grädda pajen i 35-40 grader mitt i ugnen.
  3. Fyllningen blir inte helt fast, pajen kan verka lite ofärdig men ställ den svalt till nästa dag så blir den färdig.
  4. Garnera med färska bär efter smak och tycke.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.