Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mangopaj

(5 kommentarer)  
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Underbart god och fräsch paj

Ingredienser

Instruktioner

Hacka samman degen och tryck ut i en pajform. Fyll formen med mangon, blanda samman crème fraiche, socker, vaniljsocker och ägg. Slå det över mangon. Grädda i 175 grader minst 20 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • Tesson 6 november 2010

    En god paj. Jag glömde köpa vaniljsocker så jag provade utan och det blev ganska bra det med. Sedan använde jag två färska frukter i stället för de frysta. :)

  • Marre73 6 november 2010

    Tycker det är godast med färskt jag med, men ibland finns inte det att få tag på o då är de frysta bra att kunna ta till

  • Tesson 11 november 2010

    Absolut! :)

  • Marre73 11 november 2010

    Tack för bilden!

  • Tesson 1 januari 2011

    Var så lite :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.