Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mangoparfait

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Visst är det praktiskt med en färdig dessert som väntar i frysen.

Ingredienser

Instruktioner

Grovhacka mango, mörk choklad och hasselnötter. Vispa äggulor, socker och fröna från vaniljstången. Vispa grädden. Vispa äggvitorna styva. Vänd ned grädden i äggulorna. Rör ner mango, choklad och nötter. Vänd ner äggvitorna och fördela smeten i fyra glas som tål att stå i frysen. Låt glasen stå i frysen minst 3 timmar. Ta fram i god tid inför serveringen och strö över lite mer hackad choklad och nötter vid servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.