Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mangoparfait

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En härlig efterrätt som är så enkel att göra.

Ingredienser

Instruktioner

Skala färsk mango och skär i bitar eller tina fryst. Mixa till ett mos. Vispa äggulor och florsocker till ett fluffigt skum. Vispa grädden hårt. Blanda mangomoset med äggsmeten. Rör ner den vispade grädden. Häll smeten i avkylda portionsformar eller i en stor form. Låt stå i frysen ca 3 timmar. Ta ut formarna ca 1/2 timme innan servering. Gröp ur passionsfrukterna och vispa ihop med en gnutta socker, häll blandningen över parfaiten. Smaklig efterrätt!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Nallepuh13 29 september 2008

    JÄTTEGOTT!! Tack snälla för receptet

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.