Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mangopassionfromage

 
  • Serverar: 10-12 portioner
  • Tid: 3 timmar 20 minuter
Skriv ut

En somrig efterrätt som även passar bra efter en stadig middag på vintern...

Ingredienser

Instruktioner

Lägg mangokött och limesaft i en mixer och kör det slätt. Lägg gelatinbladen i en skål med kallt vatten. Vispa äggulor och socker krämigt. Vispa grädden i en annan skål. Värm upp mangomixet i en kastrull. Krama ur gelatinbladen och låt dem lösa upp sig i den varma mangon. Vänd ner mangon i äggvispet. Vänd därefter ner grädden. Fördela smeten i små fina glas, koppar eller skålar. Låt stå i kylen i ca 3 tim. Dela passionsfrukterna, gröp ur fruktköttet och garnera fromagen. Avsluta med en kvist mynta.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.